Hobi

Qysh me i tha petalet e trëndafilave?

Mënyra më e thjeshtë dhe më e shpejtë është tharja e petaleve të trëndafilave në mikrovalë. 1.Vendosni një letër kuzhine në pjatën e mikrovalës. 2.Vendosni petalet në letrën e kuzhinës, dhe pastaj vendosni një letër tjetër mbi petale. 3.Aktivizoni mikrovalën në maksimum për 2 minuta. 4.Largoni enën nga mikrovala, ktheni petalet në anën tjetër në …

Qysh me i tha petalet e trëndafilave? Read More »

Qysh me përgaditë lule dekoruese për pije?

Për të përgaditur lule të freskëta dekoruese, që gjithashtu shërbejnë për përzierjen e koktejeve të ndryshme. Nevojitet: Lule të freskëta sipas zgjedhjes suaj ngjitës rrëmojsa të gjata 1.Hapi i parë është prerja e bishtit të lules. Pastaj, merrni rrëmojsën dhe vendoseni në vend të bishtit, në lule. 2.Hapi i dytë dhe i fundit është sigurimi …

Qysh me përgaditë lule dekoruese për pije? Read More »

Qysh me i dekoru shishet e shampanjës?

Nevojitet: ngjitës shkëlqim me ngjyra 1.Së pari merrni shishet dhe i pastroni me ujë të ngrohtë për të larguar letrat. Pastaj me vaj apo sodë bikarboni largohen pjesët e mbetura të ngjitësit. 2.Aplikoni ngjitës në shishe dhe në zonën me ngjitës shtoni xixat/shkëlqimin derisa të mbulohet shishja plotësisht. 3.Lejoni të thahet për disa orë.  

Qysh me fotografu grimin në mënyrë profesionale?

Shpeshherë ndodhë që të dukeni shumë bukur, dhe grimi juaj të jetë i përkryer, mirëpo fotografitë nuk tregojnë të njejtën gje. Për të bërë foto profesionale, që grimi të duket detajisht atëherë: 1.Gjeni këndin më të bukur të fytyrës  2.Shmangeni uljen apo ngritjen e tepërt të kokës. 3.Buzëqesh. 4.Fokusohuni tek tiparet më të mira që …

Qysh me fotografu grimin në mënyrë profesionale? Read More »

Qysh me kriju dizajn galaksie në mbulesa jastëku?

Përbërësit: Mbulesa jasteku vjollcë apo të zeza Zbardhues rrobash Ngjyrë materiali të bardhë, të zezë, vjollcë, kaltër dhe kuq. 1.Me kujdes të shtuar vendosni zbardhuesin në një shishe me spërkatës, dhe pastaj spërkatni në disa vende duke mbuluar thuajse gjysmën e mbulesës. 2.Pastaj, merrni një copë të vogël sfungjeri dhe aplikoni në të ngjyrën e …

Qysh me kriju dizajn galaksie në mbulesa jastëku? Read More »

Qysh me kriju pemë të krishtlindjeve si dekorim?

Nëse keni ndonjë bluzë me ornamente që nuk ju bie, apo nuk e vishni më, atëherë atë mund ta shëndrroni në dekorim për shtëpi. 1.Prisni dy trekëndësha të njejtë nga bluza. 2.Qepni copat së bashku, me anë të makinës për qepje apo manualisht me dorë. 3.Mbushni hapësirën brenda me sasi të mjaftueshme pambuku. 4.Vendosni një …

Qysh me kriju pemë të krishtlindjeve si dekorim? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME