Hobi

Qysh me mbjellë çaj kamomili në shtëpi?

Përbërësit: fara kamomili kavanoz qelqi me kapak përzierje e dheut. 1.Mbuloni sipërfaqen e kavanozit me dhe. 2.Shtoni ujë mbi dhe, dhe vendosni farat e kamomilit mbi sipërfaqe. Farat e kamomilit rriten më së miri në dritën direkte të diellit, kështu që nuk është e nevojshme të mbulohet. 3.Pasi të kenë lulëzuar, largoni kamomilin nga kavanozi …

Qysh me mbjellë çaj kamomili në shtëpi? Read More »

Qysh me kriju fishekzjarre?

Këto fishekzjarre që mund ti krijoni, sigurisht nuk janë njësoj.. por kryejnë të njejtin funksion por brenda në ujë. 1.Mbushet një kavanoz me ujë. 2.Në një enë vendosni vaj. Shtoni disa pika ngjyra të ndryshme ushqimi. 3.Përzieni ngjyrat me vajin. 4.Shtoni vajin në kavanozin me ujë dhe shikoni se qfarë ndodh!  

Qysh me kriju mbajtëse ngjyrash?

Nevojiten: 2 shishe plastike ngjitës zinxhir që i përshtatet perimetrit të shishes. 1.Prisni me gërshërë fundin  e dy shisheve në gjatësinë e dëshiruar. 2.Vendosni zinxhirin brenda skajeve të njërës shishe. Ngjiteni me anë të ngjitësit në skaje. 3.Hapeni zinxhirin në mënyrë që të mund të ngjitni pjesën tjetër të shishes. 4.Njësoj veproni me anën tjetër …

Qysh me kriju mbajtëse ngjyrash? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME