Film

Qysh Me i Shiku Programet Televizive te Para 20 Viteve?

TVARK është një muze TV online. Vendi është menduar si një kontribut i punës së prezantimit televiziv dhe grafikave, dhe për të ruajtur një pjesë të historisë shoqërore. Nëpërmjet imazheve dhe videoklipeve, kemi të pranishëm ato emisionet pak modeste te televizionit që nuk përsëriten. Çdo videoklip është i shoqëruar me një analizë të shkurtër me …

Qysh Me i Shiku Programet Televizive te Para 20 Viteve? Read More »

Qysh Me Kriju Nje Film Dokumentar?

Nje film dokumentar eshte qe i informon shikuesit rreth nje teme apo ceshtje. Shume dokumentare na japin informacione edukative. Te tjerat thjeshte pershkruajne njerez, ngjarje, fenomene etj. Shume mendojne se dokumentari eshte i lehte, megjithate ja disa keshilla se si te beni nje dokumentar.

Qysh me shkarku filma me BitTorrent?

Qysh me shkarku filma duke perdorur BitTorrent, BitTorrent eshtë një program file sharing (P2P) paisje për shpërndarje te skedarëve e shkruar nga programuesi Bram Cohen. Me BitTorrent, skedarët ndahen në pjesë të vogla, zakonisht një çerek megabajt. Kur pjesët të jene shpërndarë tek PEERS, ato mund të ribashkohen në makinën kërkuese.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME