Festa

Qysh Me bo një Dhuratë (Libër)?

Kjo është dhuratë e mrekullueshme për një shok/shoqe. Është mirë që librin të mundoheni ta bëni vetë. Gjeni një fletore dhe dekorojeni atë. P.sh bëni një fotokopje të ndonjë fotoje që keni bërë të gjithë së bashku. Shkruani numrat në faqe. Kjo mund të zgjasë pak kështu që bëni një libër të vogël. . Plotësoni …

Qysh Me bo një Dhuratë (Libër)? Read More »

Qysh Me Organizu Ditelindjen e Femijes?

Organizimi i mirë edhe në këtë rast, është gjysma e punës, prandaj duhet që me kohë të filloni me përgatitjet. Në fillim, duke u nisur nga dëshirat e fëmijës dhe nga mundësitë që keni, vendosni se ku do të festoni. Zakonisht fëmijët insistojnë që ta festojnë ditëlindjen jashtë shtëpie, sidomos nëse edhe ndonjë shok a …

Qysh Me Organizu Ditelindjen e Femijes? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME