Familja

Qysh Me i Tregu Ndonje Anetari te Familjes se ata Jane Duke i Lenduar Ndjenat Tuaja?

Nese ju keni ndonje problem me komunikim me dike te familjes ja se qfare duhet te beni. Bisedoni me personin te cilin keni problem me komunikim. Gjeni nje kohe kur ata nuk kane obligime ose ndonje pune tjeter. Tregojini ngadale per poziten tuaj. Tregoni atyre se si ju ndiheni dhe se eshte e rendesishme qe …

Qysh Me i Tregu Ndonje Anetari te Familjes se ata Jane Duke i Lenduar Ndjenat Tuaja? Read More »

Qysh Me u Sille me Femijen Qe Ka Nota e Dobeta?

Një dëftesë me nota të mira nuk përflitet e analizohet shumë, por një dëftesë me nota të dobëta është problem i madh për nxënësin dhe familjen e tij. Zakonisht familjet nuk arrijnë ta pranojnë një dëftesë me nota të dobëta. Ndërkohë që kjo sjellje krijon një presion të madh mbi nxënësin, nuk lë pa ndikuar …

Qysh Me u Sille me Femijen Qe Ka Nota e Dobeta? Read More »

Qysh Me i Ushqy Femijet qe nuk Kane Oreks?

Nëse fëmija juaj nuk ka oreks, e keni të vështirë të vendosni rreth ushqimit që duhet t’i jepni çdo vakt. Shumë nëna dhe baballarë kanë të njëjtën ankesë. Çfarë duhet të bëni për të hapur oreksin e fëmijës? Në adresën “Ehow” paraqiten rrugët e shtimit të alternativave të ushqimit tek fëmijët pa oreks: – Hani …

Qysh Me i Ushqy Femijet qe nuk Kane Oreks? Read More »

Qysh Me u Kenaq Gjate Fundjavave me Familjen?

Kerkoni neper gazeta per ndonje feste apo ndonje vend per tu kenaqur. Qytetet, librarite, shkollat, qendrat rekreative, shume shpesh kane aktivitete falas. Dilni ne park, apo ne ndonje vend special. Gatoni se bashku. Ju keni per te gatuar ndonje darke, pse nuk e beni bashke me familjen tuaj? Luani bashke. Kur ka qene hera e …

Qysh Me u Kenaq Gjate Fundjavave me Familjen? Read More »

Qysh Me Qenë Shoke të Ngushtë me Nënën Tuaj?

Nuk mund të kuptoheni me nënën tuaj dhe dëshironi t’i përmirësoni marrëdhëniet me të? Ja se si mundeni. Provoni të flisni më shumë për gjëra të ndryshme me nënën tuaj. Tregoni se si ishte dita jote ose pyeteni atë, ose cka do të bëjë ajo këtë vikend dhe nëse mund t’i ndihmoni ndonjë gjë. Gjithmone …

Qysh Me Qenë Shoke të Ngushtë me Nënën Tuaj? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME