Familja

Qysh me pasuru edukimin e Fëmiut?

Edukimi i fëmiut tuaj është thelbësor për suksesin e tij/saj në jetë. Shumica dërmuese pajtohen për këtë rëndësi. Prindërit luajnë rol kryesor në edukim të fëmiut dhe shpeshherë më shumë se vetë mësuesit. Nëse e llogaritni matematikisht do ta kuptoni që 6 orë në ditë në shkollë përgjatë 36 javëve të mësimit shumëzuar me 12 …

Qysh me pasuru edukimin e Fëmiut? Read More »

Qysh me pergatit Fëmiun për ditën e parë në Shkollë apo Çerdhe?

Dita e parë e shkollës për fëmiun tuaj gjithmonë është një moment pauze. Ky moment perveç që di të jetë i gëzueshëm shpesh di të jetë goxha stresues për të dyja palet, fëmiun dhe prindin, andaj largimi i ankthit është prioriteti numër një. Organizimi dhe planifikimi i kujdesshëm ndihmon që të identifikohen vështirësitë e fëmijëve në …

Qysh me pergatit Fëmiun për ditën e parë në Shkollë apo Çerdhe? Read More »

Cilat jane disa Veprime per nje Martese te Lumtur?

Duke pasur nje martese te lumtur do te thote te kesh nje marredhenie te mire, emocionuese dhe funksionuese. Te mbash nje martese te suksesshme mund te jete e veshtire, por eshte e arritshme me kohe dhe perpjekje. Mbani martesen tuaj te lumtur dhe te shendetshme duke respektuar ndjenjat e partnerit tuaj, komunikoni sa me shpesh …

Cilat jane disa Veprime per nje Martese te Lumtur? Read More »

Qysh Me Zgjedh Ushqime te Shendetshme gjate Shtatezanise?

Zgjedhja e ushqimeve te shpejta gjate shtatezanise ka rendesi shume te madhe per te gjitha nenat. Sjelljet tuaja rreth ushqimit ndryshojne shume gjate shtatezanise, qe nenkupton se deshira juaj per ushqim behet gjithnje e me shume intensive. Ne disa momente, problemi juaj kryesor eshte te hani diçka, çdo gje – sa me shpejte te jete …

Qysh Me Zgjedh Ushqime te Shendetshme gjate Shtatezanise? Read More »

Qysh Me i Largu Femijet nga Televizioni?

Ndiheni të shqetësuar për qëndrimin afatgjatë të fëmijëve tuaj para televizorit dhe video-lojërave? Megjithëse disa programe mund të jenë edukative, shikimi i tepërt i televizorit dëmton fëmijën. Si t’i mbroni fëmijët nga kjo situatë? Shikimi për një kohë të gjatë i një ekrani mund të shkaktojë probleme serioze bazuar në një lajm të “Mayo Clinic”. …

Qysh Me i Largu Femijet nga Televizioni? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME