Edukim

Qysh Me Menaxhu Stresin ne Kohe Provimesh?

Shqetësimi dhe stresi i provimeve ndikon në mosfunksionimin e kujtesës. Shkenctarët paralajmërojnë për shqetësimin e nxënësve gjatë sezonit të provimeve. Presioni i prindërve dhe stresi provimeve tek disa nxënës për disa orë ndikon në mosfunksionimin e kujtesës. Zgjidhja e saj është qetësia dhe një gjumë i rehatshëm. Gjatë zhvillimit të provimit është më se normale …

Qysh Me Menaxhu Stresin ne Kohe Provimesh? Read More »

Qysh Me u Regjistru ne ShKÇAK?

Shoqata e Kontabilisteve te Çertifikuar dhe Auditoreve te Kosoves. Nëse dëshironi të regjistroheni për të vijuar Programin Certifikues të ShKCAK ju duhet të: Plotësoni formularin për regjistrim; Sillni kopjen e diplomës (certifikatës) të shkollës së mesme apo fakultetit; Sillni dëshminë (referencën) për përvojën  e punës për së paku një viti në kontabilitet/financa Dy fotografi Pagesa …

Qysh Me u Regjistru ne ShKÇAK? Read More »

Qysh Me u Regjistru ne Klasen e Pare?

Shkollat janë të detyruara të regjistrojnë të gjithë nxënësit që banojnë në zonën e tyre të mbulimit. Prindërit mund të kërkojnë të regjistrojnë fëmijët e tyre në një institucion arsimor tjetër edhe nëse jetojnë jashtë zones së mbulimit të këtij institucioni. Kërkesa merret në shqyrtim nga komuna dhe bazuar në vendet e lira që ka …

Qysh Me u Regjistru ne Klasen e Pare? Read More »

Qysh Me Shkru FDMK (SWOT) Analizen? x

Te shkruarit e FDMK (SWOT) analizen si pjese e rendesishme e biznesit ose marketing planit tuaj eshte jetike per mirembajtjen e performances se mire te biznesit. FDMK do te thote Forcat, Dobesite, Mundesite, Kercenimet. Nese arrini ta beni kete ne menyre te duhur, ju do te jeni ne gjendje te rritni vleren e gjithe kompanise.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME