Edukim

Qysh me kuptu pasqyrimin matematik?

Gjithnjë kemi problem me i kuptu detyrat matematike, e nganjëherë s’mund ti kuptojmë ashtu siç duhet.  Qysh me kuptu pasqyrimin matematik? Le të jenë A, B dy bashkësi joboshe. Rregullën apo ligjin f me anën e të cilit çdo elementi të bashkësisë A i shoqërohet pikërisht një element i bashkësisë B, e quajmë pasqyrim të bashkësisë A në bashkësinë B. Tash nuk ka më …

Qysh me kuptu pasqyrimin matematik? Read More »

Qysh me kuptu logaritmin matematik?

Gjithnjë kemi problem me i kuptu detyrat matematike, e nganjëherë s’mund ti kuptojmë ashtu siç duhet.  Qysh me kuptu logaritmin matematik? Ne qoftë se b>0, b ≠1, atëherë barazimi x=by  është ekuivalent me y=logbx Tash nuk ka më lehtë se të mësosh online te www.almooc.com. Procedura është fare e thjeshtë: me një të klikuar në linkun www.almooc.com përzgjidhni …

Qysh me kuptu logaritmin matematik? Read More »

Qysh me mësu e-learning?

ALMOOC është një paketë inovative për promovimin e e-learning, strukturuar për stimulimin e nxënies në distancë për disa lëndë si: Matematikë, Programim, Gjuhë Angleze, Fizikë dhe pritet që së shpejti të përfshihet Kimia dhe lëndë të tjera. Në botën e sotme, ku teknologjia po zëvendëson jo vetëm mënyrën e ndërveprimit por edhe realizimin e shërbimeve, …

Qysh me mësu e-learning? Read More »

Qysh me votu nga jashtë vendit?

ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PËR KUVENDIN E REPUBLIKËS SË KOSOVËS TË 8 QERSHORIT 2014 Operacioni i Votimit Përmes Postës Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i Republikës së Kosovës është duke bërë përgatitjet për organizmin e Zgjedhjeve të Parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës që do të mbahen më 8 Qershor 2014. Nëse jeni nga Republika e Kosovës, por …

Qysh me votu nga jashtë vendit? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME