Art

Qysh me kriju një fytyrë të përbërë nga shkronjat në photoshop?

Në këtë mësim mbi Photoshopin do ju tregojmë se si të manipuloni një fytyrë, dhe ta bëno të formohet nga shkronja të ndryshme. Do të mësoni se si të përdorni Brushën në photoshop dhe se si të përdorni teknika të ndryshme për të krijuar një rezultat si fotoja më poshtë.   Përpara se të nisni të shikoni mësimin në video poshtë do …

Qysh me kriju një fytyrë të përbërë nga shkronjat në photoshop? Read More »

Qysh me përdor photoshop-in për të krijuar një efekt “Vintage” në fotografi?

Besoj se do të ketë një grup të gjërë personash të cilët janë të interesuar të dijnë se si të krijojnë një efekt “Vintage” për fotot e tyre. Në qoftëse nuk e dini se cfarë është efekti “Vintage” do ju rekomandoja të shkonit dhe të shikonit një koleksion fantastik me fotografi vintage të realizuara nga …

Qysh me përdor photoshop-in për të krijuar një efekt “Vintage” në fotografi? Read More »

Qysh Me Kriju një Poster në Photoshop duke përdorur “3D TOOL” (Video)

Ne kete mesim mbi Photoshopin do mesoni se si te perdorni “3D TOOL” dhe se si te krjoni tekst ne 3d the ti jepni perspektiva te ndryshme. Kete teknike mund ta perdorni per te krijuar postera te ndryshme ose thjesht per dicka tuajen personale! Ne qofte se keni probleme qe nuk kuptoni dicka lej koment …

Qysh Me Kriju një Poster në Photoshop duke përdorur “3D TOOL” (Video) Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME