Art

Qysh me zgjedhë ngjyrën për mure?

Zgjedhja e ngjyrës për mure kryesisht është më e rëndë se sa vetë ngjyrosja: prandaj në fillim është e rëndësishme që të siguroni mostrën dhe katalog të ngjyrave. Pra, në fillim zgjedhne ngjyrën (ose kombinimin e ngjyrave) e cila do të jetë baza për të gjitha. Zgjedhja sigurisht mvaret nga atmosfera që dëshironi të krijoni. …

Qysh me zgjedhë ngjyrën për mure? Read More »

Qysh me kriju vazo prej balte?

Gjërat që nevojiten: baltë që thahet në mënyrë natyrale tëhollues vizore thikë folie plastike objekt në formë cilindri rrëmojsë gërshërë. 1.Vendosni  masën e baltës në një cipërfaqe të rrafshët, dhe rrafshoni me anë të tëholluesit. 2.Me anë të vizores dhe thikës prisni skajet, duke formuar baltën në formë katërkëndshi. 3.Mbështillni objektin në formë cilindri me …

Qysh me kriju vazo prej balte? Read More »

Qysh me kriju dizajn galaksie në mbulesa jastëku?

Përbërësit: Mbulesa jasteku vjollcë apo të zeza Zbardhues rrobash Ngjyrë materiali të bardhë, të zezë, vjollcë, kaltër dhe kuq. 1.Me kujdes të shtuar vendosni zbardhuesin në një shishe me spërkatës, dhe pastaj spërkatni në disa vende duke mbuluar thuajse gjysmën e mbulesës. 2.Pastaj, merrni një copë të vogël sfungjeri dhe aplikoni në të ngjyrën e …

Qysh me kriju dizajn galaksie në mbulesa jastëku? Read More »

Qysh me u bo balerinë?

1. Përmbushni kërkesat e trupit. Çdokush që dëshiron të bëhet një balerinë duhet të përmbush disa kërkesa. Duhet të keni një bazë të fortë, një trup fleksibil, të jeni një person i këndshëm kur vallëzoni dhe ju duhet gjithashtu të keni në peshë të shëndetshme. 2. Veshni veshjen e duhur. Duke veshur veshjen e duhur mund të keni …

Qysh me u bo balerinë? Read More »

Qysh me i ripërdorë gomat e vjetëruara?

A keni goma të vjetëruara dhe që janë të papërdorshme? Nëse po atëherë shiqoni fotografitë e mëposhtme me ideja të ndryshme në mënyrë që të dekoroni shtëpinë  tuaj. Gomat në murë Improvizim i luhajës nga gomat Pellg i bërë nga goma e madhe Lulishte nga gomat të ngjyrosura Ulëse nga gomat e ngjyrosura Llambadar  Figura …

Qysh me i ripërdorë gomat e vjetëruara? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME