Argëtim

Qysh me menaxhu ekip futbolli online?

Nëse keni dëshirë të relaksoheni, duke e menaxhuar ekipin tuaj të preferuar online, ekzistojnë zgjidhje të ndryshme, por një prej tyre është shumë interesante dhe duke e rritur numrin e lojtarëve. Hapi 1: Në shiritin për kërkim, kërkoni http://en.onlinesoccermanager.com dhe pastaj klikoni “Register”. Hapi 2: Shkruani një email, emër përdoruesi, dhe një fjalëkalim. Hapi 3: Pasi të …

Qysh me menaxhu ekip futbolli online? Read More »

Qysh me u kënaq pa e përdor kompjuterin?

Mënyra 1: Provoni të shkruani ndonjë tregim, këngë apo vjershë. Mënyra 2: Vizatoni ose ngjyrosni diçka. Mënyra 3: Shkruajeni ndonjë letër dikujt, ndonjë personi të afërt. Mënyra 4: Nëse jeni me dikë, jo vetëm, atëherë luani shah, karta etj. Mënyra 5: Shikoni televizor apo dëgjoni radio. Mënyra 6: Bini të pushoni apo fleni. Mënyra 7: …

Qysh me u kënaq pa e përdor kompjuterin? Read More »

Qysh Me perdor Memes ne Facebook Chat?

Sapo i pame qe ne facebook chat tani mundemi me perdore emocione Memes nga 9gag.com Ketu do ti gjeni koded dhe simbolet qe mundeni me i perdore: Poker face [[129627277060203]] Forever Alone [[227644903931785]] OK guy [[100002752520227]] Me Gusta [[164413893600463]] Lol guy [[189637151067601]] Fuck Yeah [[105387672833401]] Problem? [[171108522930776]] [[218595638164996]] [[100002727365206]] Poker face Meme Facebook: [[129627277060203]] Forever Alone Meme Facebook: [[227644903931785]] …

Qysh Me perdor Memes ne Facebook Chat? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME