Argëtim

Qysh me bo kalendar?

Merrni të gjitha materjalet e nevojshme: Letër, vizore , laps, ngjyra. Hapi 1  Merrni një fletë A4 të bardhë apo me ngjyrë. Hapi 2 Përdorni një vizore për të nxjerrë shtatë kolona vertikale dhe pesë rreshta horizontal. Hapi 3 Shënoni muajt e vitit me radhë. Hapi 4 Shënoni ditët e javës. Hapi 5 Plotësoni datat …

Qysh me bo kalendar? Read More »

Qysh me kriju fluska?

Për fëmijët të cilët duan të bëjnë fluska në kushte shtëpiake, bëjeni sipas hapave në vijim: Hapi 1 Merrni një tas të vogël plastike, p.sh. tas i akullores. Hapi 2 Pastrojeni tasin dhe vendosni ujë në të. Hapi 3 Shtoni shampon të enëve për të bërë më shumë shkumë. Hapi 4 Merrni një tub për …

Qysh me kriju fluska? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME