Afeksion

Qysh me i ditë cilësitë që ju bëjnë tërheqës?

Disa nga ne mund të besojnë që vetëm njerëzit e bukur janë tërheqës.  Por, në të vërtetë, neve na duken njerëzit tërheqës duke u bazuar edhe në faktorë të tjerë përveç pamjes së jashtme. Në fakt, sharmi dhe tërheqja ndaj një personi nuk janë gjithmonë të përcaktuar nga pamja e tyre fizike. Gjëja kryesore është …

Qysh me i ditë cilësitë që ju bëjnë tërheqës? Read More »

Qysh me i ditë efektet e alkoolit në një marrëdhënie?

Alkooli është vetëm një nga ato gjëra që kanë kapacitet për të bërë një pjesë të jetës sonë në mënyrë të tillë, që ne vështirë se ndonjëherë njoftim varësinë tonë mbi atë derisa është bërë tepër vonë. Çfarë fillon si pirje shoqërore apo ‘vetëm një pije alkool para gjumit’ ka potencial për ta kthyer në …

Qysh me i ditë efektet e alkoolit në një marrëdhënie? Read More »

Qysh me i ditë shenjat që dërgojnë tek ndarja?

Ekziston besimi se nëse partnerët vendosin të qëndrojnë së bashku, një fund i lumtur është i garantuar, por jo gjithmonë ndodh kështu në jetën reale. Thënë më shkurt, psikologët tregojnë se ekziston një shenjë të cilën shumica e çifteve e injorojnë, por e cila mund t’ju shpie drejt ndarjes nëse nuk i kushtoni aq shumë …

Qysh me i ditë shenjat që dërgojnë tek ndarja? Read More »

Qysh me u përkujdesë që partneri të ndihet i veqantë?

1.Dëgjoni të gjitha gjërat që ju tregon. Mbani mend edhe gjërat më të thjeshta, si ngjyra e preferuar, filmi i preferuar apo edhe ushqimi i preferuar. 2.Nga të gjitha gjërat që tashmë i dini për partnerin, zgjedhni një dhuratë e cila është sentimentale. Kjo nuk duhet të jetë diqka domosdoshmërisht e shtrenjtë, por duhet të …

Qysh me u përkujdesë që partneri të ndihet i veqantë? Read More »

Qysh me i rregullu marrëdhëniet me partnerin?

1.Mënyra më e thjeshtë për të arritur rregullimin dhe rindërtimin e marrëdhënies është identifikimi i problemeve. Mund të jenë disa shkaqe të ndryshme që janë duke e dëmtuar lidhjen. Disa nga këto mund të jenë se partneri dëshiron që të ndryshoni dhe të jeni person tjetër, apo jeni duke pasur të njejtin argument për disa …

Qysh me i rregullu marrëdhëniet me partnerin? Read More »

Qysh me i shmangë gabimet në martesë?

Marrëdhëniet, lidhjet dhe martesat- të gjitha këto janë lidhje delikate që duhen trajtuar me shumë kujdes, të paktën nëse dëshirojmë që të na zgjasin. Është shumë e nevojshme të kemi kompromise, tolerancë, mirëkuptim dhe marrëveshje. Edhe nëse dëshironi që me çdo kusht të ruani marrëdhënien me një partner që e duani, nuk do të duhej …

Qysh me i shmangë gabimet në martesë? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME