personale

Qysh me i ditë ushqimet që ndikojnë në rritjen e flokëve?

Dëmtimi i flokëve është një ndër gjërat që i bën kryesisht femrat që të mos ndjehen rehat. Trajtimi me kujdes i tyre nga përbërës të ndryshëm ka dhënë shpesh rezultate, mirëpo mënyra e të ushqyerit ka një ndikim shumë të rëndësishëm për rritjen dhe rigjeremin e flokut.  Janë disa ushqime të cilat përmbajnë vitmaina të …

Qysh me i ditë ushqimet që ndikojnë në rritjen e flokëve? Read More »

Qysh me ditë ndikimin e peshkut tek fëmijët?

Një hulumtim i ri thotë që fëmijët që hanë më shpesh peshk dhe vaj peshku mund të jenë lexues më të mirë se sa moshatarët e tyre, shkruan DailyMail.  Hulumtuesit zbuluan se aftësia e fëmijëve për të lexuar është përmirësuar dukshëm pas konsumimit të Omega 3. Ekspertët thonë se gjetjet ritheksojnë rëndësinë e konsumimit të …

Qysh me ditë ndikimin e peshkut tek fëmijët? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME