mjedisi

Qysh me mbrojtë ambientin e jashtëm?

Hapi 1: Mos përdorni pesticide, herbicide, ose kimikate. Pesticidet vrasin qindra zogj dhe kafshë të tjera në vit. Nëse ju jeni një kopshtar, përdorni permakulturen, menaxhimin integrues të dëmtuesve, policropimin, dhe teknika të tjera që zvogëlojnë ose eliminojnë nevojën për pesticide dhe plehra kimike. Nëse ju aplikoni plehra kimike, aplikoni ato në jo më shumë …

Qysh me mbrojtë ambientin e jashtëm? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME