Qysh me i deponu paratë në afat rekord për 1 minutë? [Video]

Sot, përmes teknologjisë që Banka ProCredit ka në dispozicion, ju mund ti adaptoheni jetës dinamike dhe të kryeni punët tuaja bankare shumë më lehtë dhe shpejt duke u shërbyer në Zonat 24/7 të cilat ofrojnë këtë mundësi – pra deponimin e parave përmes bankomateve. Klientët mund të deponojmë deri në 50 bankënota në bankomat që …

Qysh me i deponu paratë në afat rekord për 1 minutë? [Video] Read More »