bizneset e veçuara

Qysh me i pagu faturat KOS GIRO të lëshuara nga Dogana e Kosovës?

Edhe Dogana e Kosovës është e licencuar nga BQK-ja për lëshimin faturave me standardin Kos Giro. Për procesimin e këtyre faturave duhet të përzgjidhni opsionin për pagesat KOS Giro dhe pastaj duhet të përzgjidhni Dogana e Kosovës (XK051000410070001295)9. Shembulli i faturës Kos Giro të lëshuar nga Dogana e Kosovës: Bazuar në shembullin e faturës me …

Qysh me i pagu faturat KOS GIRO të lëshuara nga Dogana e Kosovës? Read More »

Qysh me pa bilancin e llogarisë në bankomat?

Duke u bazuar në nevojat e klientëve për të kryer shërbime bankare shpejtë e lehtë, bankomatet e Bankës ProCredit ofrojnë mundësinë të shikoni bilancin e llogarisë 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Klientëve ju ofrohet mundësia për shikim të bilancit qoftë të llogarisë rrjedhëse apo asaj të kursimit përmes menysë kryesorë “Bilanci”. Ky …

Qysh me pa bilancin e llogarisë në bankomat? Read More »

Qysh me ndrru PIN-in e kartelës në bankomat për 50 sekonda?

Kartelat sot në botë përdoren jashtëzakonisht shumë për pagesa të ndryshme qoftë në dyqane apo edhe në internet, ndërsa shpesh ndodhë që të kemi kërkesë për ndërrim të pinit. A mund të ndërrohet pini i kartelës? Definitivisht po! Kjo mund të jetë për shkaqe sigurie apo edhe dëshirë e klientëve të cilët preferojnë të ndërrojnë …

Qysh me ndrru PIN-in e kartelës në bankomat për 50 sekonda? Read More »

Për çfarë shërben KËNDI INFORMUES në Zonën 24/7?

Në Zonat 24/7 të Bankës ProCredit, përveç tjerave gjendet edhe një pajisja e quajtur “këndi informues” të cilin klientët mund ta përdorin 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Këndi informues ju ofron klientëve qasje të drejtpërdrejt në shërbimin e-Banking, në çmimoren zyrtare të bankës, në faqen e internetit dhe videot udhëzuese të cilat …

Për çfarë shërben KËNDI INFORMUES në Zonën 24/7? Read More »

Qysh me mbush telefonin përmes bankomatit?

Nëse keni mbetur pa kredi në telefon dhe keni nevojë për të, ju mund t’a shfrytëzoni njërin prej bankomateve të ProCredit për t’a mbushur telefonin tuaj, me debit apo kredit kartelë. Me anë të këtij shërbimi, të gjithë klientët e Bankës ProCredit mund t’a mbushin telefonin e tyre në çdo kohë në Zonat 24/7 kur …

Qysh me mbush telefonin përmes bankomatit? Read More »

Qysh me i verifiku kërkesat për kreditor? x

Ky aplikacioni ju mundëson kreditorëve verifikimin e statusit të kërkesave të parashtruar në kuadër të procesit të likuidimit  të Ndërmarrjeve Shoqërore që janë në administrimin e AKP‐së. Hapat të cilat duhet të ndiqen për të shikuar statusin e kërkesës janë: Hapja e Ueb faqes se AKP‐së (http://www.pak‐ks.org) 2. Hapja e linkut në ueb faqen e AKP‐së “informata për kreditoret” i cili ndodhen nën seksioni e likuidimit dhe kliko në likun “kliko këtu”. 3. Në faqen në vijim gjendet rubrika ku duhet të vendoset numri personal i kreditorit. Pasi që të vendoset numri personal në rubrikën Kërko ID, nëse keni kërkesë të parashtruar në procesin e likuidimit do të shfaqen këto informata: Ky aplikacion vlen vetëm për persona fizik te cilat me parashtrimin e kërkesës kanë dorëzuar dhe kopjet  e dokumentacionit personal dhe jo edhe për persona juridik. Në raste që nuk shfaqen informata personat në fjalë duhet të paraqiten pranë zyrave rajonale të AKP‐së  për ti plotësuar këto informata. Në  raste  qe  ne  tabele  …

Qysh me i verifiku kërkesat për kreditor? x Read More »

Qysh me i pagu faturat mujore me e-Banking? [Video]

Jeta është bërë më dinamike si asnjëherë më parë, duke i dhënë kështu kursimit të kohës një rëndësi akoma më të madhe. Ajo çfarë ne mund të bëjmë është të shfrytëzojmë kohën në mënyrë më efikase duke menaxhuar disa nga punët tona rutionore fal zhvillimeve të teknologjisë. Për një efikasitet maksimal, Banka ProCredit ju sugjeron …

Qysh me i pagu faturat mujore me e-Banking? [Video] Read More »

Qysh me pa gjendjen e llogarisë në internet falas? [Video]

Shumë shpesh për çështje menaxhimi dhe kontrolli, neve na duhet t’i dimë të hyrat dhe shpenzimet tona në çdo kohë. Për t’i menaxhuar parat është shumë më e lehtë kur ke në dispozicion informatat më afër. Shërbimi e-Bilanci ju mundëson të keni qasje në llogarinë tuaj bankare në çdo kohë nga shtëpia apo përmes pajisjes …

Qysh me pa gjendjen e llogarisë në internet falas? [Video] Read More »

Qysh me realizu pagesa super të shpejta?

Banka ProCredit ka lansuar mundësinë e “Pagesave Super të Shpejta” që realizohen pa e futur kartelën në pikat e shitjes (POS) dhe pa e shtypur PIN-in. Këto pagesa mundësohen përmes kartelave të reja të debitit MasterCard apo kartelave ngjitëse për të cilat klientët duhet aplikuar paraprakisht. Ky lloj i pagesave dedikohet për blerjet e klientëve …

Qysh me realizu pagesa super të shpejta? Read More »

Qysh me depozitu bizneset pazarin, kur banka është mbyllur? [Video]

Për ju biznese që mblidhni sasi të mëdha kesh-i, tani përmes “Kasafortës për Deponim”, ju mund të depononi pazarin tuaj ditor kurdo që ju përshtatet më së miri, 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Secili biznes që ka qarkullim më të madh se 10,000 Euro d.m.th. mbi limitet e ofruara të deponimit në …

Qysh me depozitu bizneset pazarin, kur banka është mbyllur? [Video] Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME