IPKO

Qysh me transferu kredi në IPKO?

Ky shërbim ju mundëson të gjithë konsumatorëve me parapagim që të transferojnë një shumë të caktuar së kredisë së tyre tek konsumatorët tjerë me karakteristika prepaid. Udhezimet për të transferuar kredine prej kontos tuaj me parapagim në një konto tjetër me parapagim: Hapi 1: Shtypni si në vijim: *124*shuma e kredisë*049xxxxxx# dhe konfirmojeni duke shtypur …

Qysh me transferu kredi në IPKO? Read More »

Qysh me përdor Twitter në telefon?

Tani, të gjithë ata që kanë llogari aktive në Twitter, do të mund të dërgojnë dhe pranojnë cicërima (tweets), falas, përmes SMS-it, nga telefonia mobile IPKO. Dërgimi dhe pranimi i cicërimave bëhet krejtësisht thjeshtë, vetëm duhet paraprakisht ta konfiguroni telefonin si dhe të filloni me postimin e cicërimave, përmes SMS-it në numrin 16161. Konfigurimi i …

Qysh me përdor Twitter në telefon? Read More »

Qysh me përdor Facebook falas në mobil?

IPKO ofron mundësi unike të të pasurit Facebook me vete në çdo kohë, shpejt dhe krejtësisht falas, nga telefoni juaj mobil, nëpërmjet Facebook Zero. Facebook Zero është versioni i thjeshtë i Facebook, ku përmbajtja e tij bazohet vetëm në tekst dhe përparësia e këtij versioni është shpejtësia. Facebook Zero u ofrohet vetëm klientëve të telefonisë mobile IPKO. Mjafton …

Qysh me përdor Facebook falas në mobil? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME