IPKO

Qysh me shiku filma ne video librarine e IPKO-se?

Me Smart Box ju do të keni qasje në 600 filma 24 orë në ditë. Aty gjeni filma, seriale, dokumetarë e koncerte të ndryshme. http://www.ipko.com/televizioni-digjital/smart-box/videolibraria-filma Per te funksionuar VoD, ju duhet se pari te lidhni Smart Box-in me internet, permes kabllos se internetit apo USB WiFi. Pasi te beni lidhjen, duhet te hyni ne Menu te …

Qysh me shiku filma ne video librarine e IPKO-se? Read More »

Qysh me rregullu Televizionin Digjital të IPKO-s?

Ju ka ndodhur ndonjëherë që në televizionin digjital të IPKO-s t’ju paraqitet njoftimi “nuk ka sinjal”? Nëse po, atëherë ne kemi krijuar një udhëzues për t’ju treguar se si mund ta rregulloni këtë problem pa ndihmën e askujt. Hapi i parë: Në telepilotin tuaj me të cilin e dirigjoni reciverin e marrë nga IPKO, ju …

Qysh me rregullu Televizionin Digjital të IPKO-s? Read More »

Qysh me aktivizu pakon HEJ! ?

HEJ! është komuniteti më i madh me të rinj në Kosovë. Pako HEJ! është zgjedhja më e mirë për komunikim tek të rinjtë. Në pako përfshihen 500MIN, 500SMS, 500MMS dhe 500MB, të cilat e bëjnë të mundur që ti të flasësh, shkruash, të jesh non-stop n’internet, apo edhe të kënaqesh duke dërguar MMS. Qysh me i aktivizu 500 MIN, 500 …

Qysh me aktivizu pakon HEJ! ? Read More »

Qysh me përdor shërbimin Porosia Më Thirr?

Me shërbimin “Porosia – Më thirr”, ju asnjëherë nuk do të mbeteni pa kontaktuar dhe pa komunikuar me personat tuaj të rëndësishëm. Kur të mbeteni pa kredi, dërgo porosinë: “Kredia më është harxhuar, të lutem më thirr!”, duke thirrur *130*049numri#. Nëpërmjet kësaj porosie ju i tregoni personit që dëshironi ta kontaktoni se nuk keni kredi të mjaftueshme …

Qysh me përdor shërbimin Porosia Më Thirr? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME