bizneset e veçuara

Qysh me pagu mbushje të internetit me SMS përmes Raiffeisen Bank?

SMS Top Up ju mundëson mbushjen e telefonit tuaj celular, internetin dhe televizionin digjital si dhe pakot DuoTV dhe DuoFIX në mënyrë elektronike nga kudo që jeni. Ky shërbim është në dispozicion 24 orë në ditë dhe 7 ditë në javë dhe është i përshtatshëm për të gjithë ju që përdorni produktet e Operatorëve të …

Qysh me pagu mbushje të internetit me SMS përmes Raiffeisen Bank? Read More »

Qysh me pagu mbushje të televizionit me SMS përmes Raiffeisen Bank?

SMS Top Up ju mundëson mbushjen e telefonit tuaj celular, internetin dhe televizionin digjital si dhe pakot DuoTV dhe DuoFIX në mënyrë elektronike nga kudo që jeni. Ky shërbim është në dispozicion 24 orë në ditë dhe 7 ditë në javë dhe është i përshtatshëm për të gjithë ju që përdorni produktet e Operatorëve të …

Qysh me pagu mbushje të televizionit me SMS përmes Raiffeisen Bank? Read More »

Qysh me pagu online faturën për tatim në pronë?

Me shërbimin të ri elektronik, ju mund të shtypni faturën tuaj të tatimit në pronë nga shtëpia. Hapi 1 Vizitoni www.tatimineprone-rks.org Hapi 2 Klikoni shtyp faturën Hapi 3 Shkruani numrin tuaj personal, emrin dhe mbiemrin si dhe tekstin e sigurisë të treguar në ekran. Hapi 4 Përcillni procedurat e e-banking të bankës suaj. Për të …

Qysh me pagu online faturën për tatim në pronë? Read More »

Qysh me apliku për kredi personale në Raiffeisen Bank?

Ju mund të merrni Kredi personale edhe nëse e merrni rrogën përmes ndonjë banke tjetër.    Për të aplikuar për kredi personale, duhet që: – Të jeni banor i Kosovës  – Të merrni pagën përmes Bankës Raiffeisen apo të sjellni konfirmimin nga punëdhënesi që paga juaj do të procesohet përmes Bankës Raiffeisen. Kushtet e kredisë: …

Qysh me apliku për kredi personale në Raiffeisen Bank? Read More »

Qysh me hapë llogari të kursimeve për fëmijë në Raiffeisen Bank?

Llogaria e kursimit për fëmijë ju ofron mundësinë të: Kurseni në valutat EUR dhe USD Fitoni norma atraktive të interesit Përfitoni interes në baza mujore Depozitoni dhe tërhiqni para në bankë në çdo kohë dhe pa paralajmërim Kurseni rregullisht një shumë të caktuar parash përmes urdhëresës automatike pa pasur nevojë të vini në bankë Dokumentet …

Qysh me hapë llogari të kursimeve për fëmijë në Raiffeisen Bank? Read More »

Qysh me i regjistru pagesat për ATK?

Regjistrimi i pagesave për Administratën Tatimore të Kosovës dhe Trustin Pensional të Kosovës ndërlidhet me aplikacionin e Administratës Tatimore të Kosovës të njohur si EDI. Nëse fletëpagesën e keni marrë nga ky aplikacion, detajet e pagesës do të barten automatikisht nga EDI dhe do të plotësohen fushat përkatëse, si: Periudha tatimore, Numri fiskal, Emri i …

Qysh me i regjistru pagesat për ATK? Read More »

Qysh me i pagu faturat për agjensionet e ndryshme buxhetore?

Agjensionet e ndryshme buxhetore si ministritë, komunat, Administrata Tatimore e Kosoves, Trusti Pensional i Kosovës e agjensione tjera buxhetore, për të hyrat e tyre lëshojnë fatura ( FLETËPAGESA) me informata standarde, si: Llogon e Republikës se Kosovës, komunës apo universitetit, Emrin e agjensionit buxhetor që lëshon fletëpagesën, UNIREF-in, shifra 16 shifrore tek barcodi, Numrin e …

Qysh me i pagu faturat për agjensionet e ndryshme buxhetore? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME