auto

Qysh me pastru veturën?

1.Pastroni pjesën e brendshme të veturës me fshesë elektrike. 2.Pastroni xhamat me pastrues xhamash pa amoniak dhe një leckë të butë. 3.Largoni pluhurin brenda në veturë me një leckë të lagur pak dhe me spërkatës xhamash.

Qysh me zhdoganu makinën?

Për zhdoganimin e veturës, duhet të ofroheni te Pika Doganore më e afërt (psh. Prizren, Pejë, Podujevë, Terminalet në Prishtinë, etj). Nëse vetura është importuar me qëllim të zhdoganimit, me targa të përkohshme të lëshuara nga vendi eksportues, duhet të keni një faturë të shitblerjes së veturës, deklaratën eksportuese nga vendi eksportues, librezën e qarkullimit …

Qysh me zhdoganu makinën? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME