Bleni produkte vendore. Paramendojeni se sa dëmi i shkaktohet ambientit për transportin e mallërave, andaj më mirë është të bleni produkte që prodhohen në tregun lokal.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME