zgjim brina

Qysh me u mbrojtë nga dielli?

Dielli, nëse merret me masën e duhur, ka efekte pozitive në shëndet: stimulon sintezën e vitaminës D, e pazëvendësueshme për kockat, prodhimin e serotoninës, një hormone që favorizon humorin e mirë. Por dihet edhe se rrezatimi ultravioletë mund të prodhojë dëmtime të ndryshme. Dielli mund të ndikojë shumë në plakjen e lëkurës. Ekspozimet e gjata …

Qysh me u mbrojtë nga dielli? Read More »

Qysh Me Zhblloku iPhone nese pas Ristartimit te Springboard Paraqitet Safe Mode?

Nese pas shkarkimit te nje aplikacioni nga Cydia ju kerkohet qe ta ristartoni SpringBoard dhe nese pas Ristartimit iPhone-i juaj ju paraqitet ne Safe Mode atehere fshijeni nga Cydia aplikacionin e fundit qe e keni shkarkuar (eshte fjala per aplikacionin i cili ju ka thene ”Restart SpringBoard” dhe ju ka bllokuar telefonin). Pas fshirjes se …

Qysh Me Zhblloku iPhone nese pas Ristartimit te Springboard Paraqitet Safe Mode? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME