Trust

Qysh me apliku për pension në Fondin e Kursimeve Pensionale të Kosovës (Trust)?

Shumë thjesht. Në datën e pensionimit (65 vjeç) merreni letërnjoftimin tuaj me veti dhe paraqituni në zyrën qendrore të Trusti-t në Prishtinë, ose në zyrat rajonale të ATK-së në: Mitrovicë, Pejë, Gjakovë, Prizren, Ferizaj ose Gjilan, kudo ku e keni më afër. Procesi i aplikimit kryhet brenda pak minutash nga vetë zyrtarët në institucionin përkatës, …

Qysh me apliku për pension në Fondin e Kursimeve Pensionale të Kosovës (Trust)? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME