Raiffeisen Bank

Qysh me pagu mbushje të internetit me SMS përmes Raiffeisen Bank?

SMS Top Up ju mundëson mbushjen e telefonit tuaj celular, internetin dhe televizionin digjital si dhe pakot DuoTV dhe DuoFIX në mënyrë elektronike nga kudo që jeni. Ky shërbim është në dispozicion 24 orë në ditë dhe 7 ditë në javë dhe është i përshtatshëm për të gjithë ju që përdorni produktet e Operatorëve të …

Qysh me pagu mbushje të internetit me SMS përmes Raiffeisen Bank? Read More »

Qysh me pagu mbushje të televizionit me SMS përmes Raiffeisen Bank?

SMS Top Up ju mundëson mbushjen e telefonit tuaj celular, internetin dhe televizionin digjital si dhe pakot DuoTV dhe DuoFIX në mënyrë elektronike nga kudo që jeni. Ky shërbim është në dispozicion 24 orë në ditë dhe 7 ditë në javë dhe është i përshtatshëm për të gjithë ju që përdorni produktet e Operatorëve të …

Qysh me pagu mbushje të televizionit me SMS përmes Raiffeisen Bank? Read More »

Qysh me apliku për kredi personale në Raiffeisen Bank?

Ju mund të merrni Kredi personale edhe nëse e merrni rrogën përmes ndonjë banke tjetër.    Për të aplikuar për kredi personale, duhet që: – Të jeni banor i Kosovës  – Të merrni pagën përmes Bankës Raiffeisen apo të sjellni konfirmimin nga punëdhënesi që paga juaj do të procesohet përmes Bankës Raiffeisen. Kushtet e kredisë: …

Qysh me apliku për kredi personale në Raiffeisen Bank? Read More »

Qysh me hapë llogari të kursimeve për fëmijë në Raiffeisen Bank?

Llogaria e kursimit për fëmijë ju ofron mundësinë të: Kurseni në valutat EUR dhe USD Fitoni norma atraktive të interesit Përfitoni interes në baza mujore Depozitoni dhe tërhiqni para në bankë në çdo kohë dhe pa paralajmërim Kurseni rregullisht një shumë të caktuar parash përmes urdhëresës automatike pa pasur nevojë të vini në bankë Dokumentet …

Qysh me hapë llogari të kursimeve për fëmijë në Raiffeisen Bank? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME