qyshme

Qysh me pa bilancin e llogarisë në bankomat?

Duke u bazuar në nevojat e klientëve për të kryer shërbime bankare shpejtë e lehtë, bankomatet e Bankës ProCredit ofrojnë mundësinë të shikoni bilancin e llogarisë 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Klientëve ju ofrohet mundësia për shikim të bilancit qoftë të llogarisë rrjedhëse apo asaj të kursimit përmes menysë kryesorë “Bilanci”. Ky …

Qysh me pa bilancin e llogarisë në bankomat? Read More »

Qysh me ndrru PIN-in e kartelës në bankomat për 50 sekonda?

Kartelat sot në botë përdoren jashtëzakonisht shumë për pagesa të ndryshme qoftë në dyqane apo edhe në internet, ndërsa shpesh ndodhë që të kemi kërkesë për ndërrim të pinit. A mund të ndërrohet pini i kartelës? Definitivisht po! Kjo mund të jetë për shkaqe sigurie apo edhe dëshirë e klientëve të cilët preferojnë të ndërrojnë …

Qysh me ndrru PIN-in e kartelës në bankomat për 50 sekonda? Read More »

Për çfarë shërben KËNDI INFORMUES në Zonën 24/7?

Në Zonat 24/7 të Bankës ProCredit, përveç tjerave gjendet edhe një pajisja e quajtur “këndi informues” të cilin klientët mund ta përdorin 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Këndi informues ju ofron klientëve qasje të drejtpërdrejt në shërbimin e-Banking, në çmimoren zyrtare të bankës, në faqen e internetit dhe videot udhëzuese të cilat …

Për çfarë shërben KËNDI INFORMUES në Zonën 24/7? Read More »

Qysh me mbush telefonin përmes bankomatit?

Nëse keni mbetur pa kredi në telefon dhe keni nevojë për të, ju mund t’a shfrytëzoni njërin prej bankomateve të ProCredit për t’a mbushur telefonin tuaj, me debit apo kredit kartelë. Me anë të këtij shërbimi, të gjithë klientët e Bankës ProCredit mund t’a mbushin telefonin e tyre në çdo kohë në Zonat 24/7 kur …

Qysh me mbush telefonin përmes bankomatit? Read More »

Qysh me i verifiku kërkesat për kreditor? x

Ky aplikacioni ju mundëson kreditorëve verifikimin e statusit të kërkesave të parashtruar në kuadër të procesit të likuidimit  të Ndërmarrjeve Shoqërore që janë në administrimin e AKP‐së. Hapat të cilat duhet të ndiqen për të shikuar statusin e kërkesës janë: Hapja e Ueb faqes se AKP‐së (http://www.pak‐ks.org) 2. Hapja e linkut në ueb faqen e AKP‐së “informata për kreditoret” i cili ndodhen nën seksioni e likuidimit dhe kliko në likun “kliko këtu”. 3. Në faqen në vijim gjendet rubrika ku duhet të vendoset numri personal i kreditorit. Pasi që të vendoset numri personal në rubrikën Kërko ID, nëse keni kërkesë të parashtruar në procesin e likuidimit do të shfaqen këto informata: Ky aplikacion vlen vetëm për persona fizik te cilat me parashtrimin e kërkesës kanë dorëzuar dhe kopjet  e dokumentacionit personal dhe jo edhe për persona juridik. Në raste që nuk shfaqen informata personat në fjalë duhet të paraqiten pranë zyrave rajonale të AKP‐së  për ti plotësuar këto informata. Në  raste  qe  ne  tabele  …

Qysh me i verifiku kërkesat për kreditor? x Read More »

Qysh me i fry buzët me përbërës natyral?

Përbërësit: Vaj ulliri Sheqer Sodë bikarboni Kanellë. 1.Përzieni ½ e lugës me 1 lugë vaj ulliri. 2.Aplikojeni në buzë me gishtërinjë, dhe masazhojeni për disa minuta. 3.Mbajeni në buzë për të paktën 10 minuta. 4.Largojeni përzierjen me shkopinjë për vesh.

Qysh me përgaditë akullore me pjeshkë?

Përbërësit: 300 ml kremë për ëmbëlsira ½ gote sheqer 1 lugë caji ekstrakt vanille 4-5 pjeshka. 1.Vendoset kremi në një enë duke shtuar vanillën dhe rrahet me mikser për disa minuta derisa të bëhet shkumë. 2.Copëtoni pjeshkët, vendosini në blinder dhe shtoni sheqerin. Bluani derisa të bëhet formë pireje. 3.Shtoni masën me pjeshkë në enën …

Qysh me përgaditë akullore me pjeshkë? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME