qyshme

Qysh me pagu online faturën për tatim në pronë?

Me shërbimin të ri elektronik, ju mund të shtypni faturën tuaj të tatimit në pronë nga shtëpia. Hapi 1 Vizitoni www.tatimineprone-rks.org Hapi 2 Klikoni shtyp faturën Hapi 3 Shkruani numrin tuaj personal, emrin dhe mbiemrin si dhe tekstin e sigurisë të treguar në ekran. Hapi 4 Përcillni procedurat e e-banking të bankës suaj. Për të …

Qysh me pagu online faturën për tatim në pronë? Read More »

Qysh me i konvertu numrat e mobilit me kodin e ri 383?

Tani shqetësimi i të gjithë shfrytëzuesve është si t’i konvertojnë numrat e telefonit të kontakteve nga +377, +386, +381 në prefiksin e ri, të ardhshëm të Kosovës +383. Ata, të cilët i kanë me qindra e mijëra kontakte, ky konvertim paraqet një sfidë, të mundimshme, manuale, për përditësimin e kontakteve. Zgjidhjen kësaj sfidë, e ka …

Qysh me i konvertu numrat e mobilit me kodin e ri 383? Read More »

Qysh me marrë pjesë në Startup Weekend Prishtina?

Nga 18-20 Nëntor në Innovation Centre Kosovo, si pjesë e Javës Globale të Ndërmarrësisë, organizohet gara Startup Weekend. Prishtina në mesin e 150 qyteteve nga e mbarë bota. Të rinjtë me ide biznesi dhe të etur për ndërmarrës, e kanë rastin të takohen dhe të zhvillojnë projektet e tyre, prej 18-20 Nëntor në hapësirat e …

Qysh me marrë pjesë në Startup Weekend Prishtina? Read More »

Qysh me i kuptu sinjalet që na japin qentë përmes gjuhës së trupit?

Bashkëjetesa mes njeriut dhe qenit është një lidhje që ekziston e zhvillohet që prej mëse se 10 mijë vjetësh. Atëherë kur njeriu vendosi të zbusë e të përdorë pjesëtarin e familjes së Canis Lupus, duke e kthyer atë në “Canis Familiaris”. Marrëdhënia mes dy specieve nuk ka qenë gjithmonë e lehtë, për shkak të gjuhës …

Qysh me i kuptu sinjalet që na japin qentë përmes gjuhës së trupit? Read More »

Qysh me u kujdesë për kafshët gjatë dimrit?

Kontrolloni shëndetin e tyre. I çoni kafshët tek veterineri për një kontroll dimëror përpara se koha të jetë tepër e ftohtë. Veterineri do të shohë në se kafsha juaj ka probleme shëndetësore, të cilat mund ta bëjnë të ndjeshme ndaj të ftohtit. Tendencat e modës dimërore nuk janë vetëm për njerëzit. Ashtu si neve na …

Qysh me u kujdesë për kafshët gjatë dimrit? Read More »

Qysh me i regjistru pagesat për ATK?

Regjistrimi i pagesave për Administratën Tatimore të Kosovës dhe Trustin Pensional të Kosovës ndërlidhet me aplikacionin e Administratës Tatimore të Kosovës të njohur si EDI. Nëse fletëpagesën e keni marrë nga ky aplikacion, detajet e pagesës do të barten automatikisht nga EDI dhe do të plotësohen fushat përkatëse, si: Periudha tatimore, Numri fiskal, Emri i …

Qysh me i regjistru pagesat për ATK? Read More »

Qysh me i pagu faturat për agjensionet e ndryshme buxhetore?

Agjensionet e ndryshme buxhetore si ministritë, komunat, Administrata Tatimore e Kosoves, Trusti Pensional i Kosovës e agjensione tjera buxhetore, për të hyrat e tyre lëshojnë fatura ( FLETËPAGESA) me informata standarde, si: Llogon e Republikës se Kosovës, komunës apo universitetit, Emrin e agjensionit buxhetor që lëshon fletëpagesën, UNIREF-in, shifra 16 shifrore tek barcodi, Numrin e …

Qysh me i pagu faturat për agjensionet e ndryshme buxhetore? Read More »

Qysh me i pagu faturat KOS GIRO të lëshuara nga Dogana e Kosovës?

Edhe Dogana e Kosovës është e licencuar nga BQK-ja për lëshimin faturave me standardin Kos Giro. Për procesimin e këtyre faturave duhet të përzgjidhni opsionin për pagesat KOS Giro dhe pastaj duhet të përzgjidhni Dogana e Kosovës (XK051000410070001295)9. Shembulli i faturës Kos Giro të lëshuar nga Dogana e Kosovës: Bazuar në shembullin e faturës me …

Qysh me i pagu faturat KOS GIRO të lëshuara nga Dogana e Kosovës? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME