Leutrim Istogu

Qysh me ndalë ngarkimin automatik ne Dropbox?

Pasi që shumica e përdoruesve në Telefonat e tyre te menqur e kanë të instaluar Dropbox aplikacionin (Android dhe IOS). Në shumicen e rasteve , kan dashur ti bëjn upload Fotot e Kameres që te kene më shume hapsir në smartofnin e tyre. Dropbox njihet si një app me shumë hapesire ( Me Android shume …

Qysh me ndalë ngarkimin automatik ne Dropbox? Read More »

Qysh me hekë fjalëkalimin në SAFE MODE?

Në qoftë se i keni lënë kompjuterit tuaj një fjalëkalim dhe e keni harru atë, atëherë ekziston mundësia që përmes SAFE MODE ta eliminoni atë. Hapi i parë që duhet ta bëni është që posa ta ndizni kompjuterin të mbani të shtypur  tastin “F8″. Pasi të shfaqet mundësia për të zgjedhur “SAFE MODE ” http://www.asunsoft.com/images/how-to/remove-windows-password/remove-windows-xp-password-in-safe-mode-1.jpg …

Qysh me hekë fjalëkalimin në SAFE MODE? Read More »

Qysh me downgrade Samsung Galaxy S3 prej verzionit 4.3 në 4.1.2?

Pasi që Samsung lëshoi në disa vende update per Samsung Galaxy S3 ( GT-I9300 ) pas një kohe të shkurtër ata vet e ndaluan atë, pasi që përderouesit hasen ne probleme te ndryshme ( harxhimin e baterisë pa kontrollë, telefoni shumë shpesh gjatë përdorimit kishte nevojë për restart (sleep mode). Hapat e parë që telefoni …

Qysh me downgrade Samsung Galaxy S3 prej verzionit 4.3 në 4.1.2? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME