Qysh me ndryshu rrotullimin e akrepave të orës së murit?

Hapi 1: Gjeni ose bleni një orë të këtij lloji në një nga dyqanet tuaj të preferuar. Hapi 2: Largoni me kujdes mekanizmin nga ora. Hapi 3: Me kujdes filloni ta hapni mekanizmin e orës. Largo pjesët sipas rradhës. Hapi 4: Pasi ta hapni mekanizmin e orës fillo dhe largo me kujdes pjesët e brenshme. …

Qysh me ndryshu rrotullimin e akrepave të orës së murit? Read More »