K

Qysh me u mbrojtë nga sulmi kibernetik WannaCry?

Njësia Nacionale për Siguri Kibernetike (KOS-CERT) është njoftuar për infektimet përmes “Ransomware WannaCry” që raportohen nga shumë vende në mbarë botën. Ransomware është një softuer i dëmshëm që infekton kompjuterët dhe pamundëson qasjen derisa të paguhet haraç që më pastaj te mundësohet qasja. Shfrytëzuesve individual të kompjuterëve dhe administratoreve të TI-së në institucione nuk ju …

Qysh me u mbrojtë nga sulmi kibernetik WannaCry? Read More »

Qysh me i fitu 5000€ me ide biznesi?

Shndërroni idenë tuaj komerciale në biznes fitimprurës. Rriteni biznesin tuaj të tanishëm. Aplikoni online për të marr pjesë në garën për mbështetje të biznesit tuaj nga Inkubatori i ICK-së. Inkubatori mbështetë ndërmarrësit dhe bizneset përmes mentorimit, konsultimit, trajnimit dhe me qasje në zyra dhe objekte për konferenca. Çka është Innovation Centre Kosovo (ICK)? Innovation Centre Kosovo …

Qysh me i fitu 5000€ me ide biznesi? Read More »

Qysh me u bo fitues i 1,000 Euro tu lujt Counter Strike?

Për me qenë pjesë e Kampionatit CS:GO është shumë e thjeshtë, vetëm duhet të vizitoni http://tinyurl.com/kosictchamp dhe të bëni regjistrimin deri më 7 Tetor, 2016. Hapat që pritet të vijohen: Hapi I Ekipi – duhet të dorëzoj emrin zyrtar të ekipit dhe logon, listën e lojtarëve, vitin e themelimit, dhe listën e pjesëmarrjeve në turnire …

Qysh me u bo fitues i 1,000 Euro tu lujt Counter Strike? Read More »

Qysh me i pagu faturat mujore me e-Banking? [Video]

Jeta është bërë më dinamike si asnjëherë më parë, duke i dhënë kështu kursimit të kohës një rëndësi akoma më të madhe. Ajo çfarë ne mund të bëjmë është të shfrytëzojmë kohën në mënyrë më efikase duke menaxhuar disa nga punët tona rutionore fal zhvillimeve të teknologjisë. Për një efikasitet maksimal, Banka ProCredit ju sugjeron …

Qysh me i pagu faturat mujore me e-Banking? [Video] Read More »

Qysh me pa gjendjen e llogarisë në internet falas? [Video]

Shumë shpesh për çështje menaxhimi dhe kontrolli, neve na duhet t’i dimë të hyrat dhe shpenzimet tona në çdo kohë. Për t’i menaxhuar parat është shumë më e lehtë kur ke në dispozicion informatat më afër. Shërbimi e-Bilanci ju mundëson të keni qasje në llogarinë tuaj bankare në çdo kohë nga shtëpia apo përmes pajisjes …

Qysh me pa gjendjen e llogarisë në internet falas? [Video] Read More »

Qysh me realizu pagesa super të shpejta?

Banka ProCredit ka lansuar mundësinë e “Pagesave Super të Shpejta” që realizohen pa e futur kartelën në pikat e shitjes (POS) dhe pa e shtypur PIN-in. Këto pagesa mundësohen përmes kartelave të reja të debitit MasterCard apo kartelave ngjitëse për të cilat klientët duhet aplikuar paraprakisht. Ky lloj i pagesave dedikohet për blerjet e klientëve …

Qysh me realizu pagesa super të shpejta? Read More »

Qysh me depozitu bizneset pazarin, kur banka është mbyllur? [Video]

Për ju biznese që mblidhni sasi të mëdha kesh-i, tani përmes “Kasafortës për Deponim”, ju mund të depononi pazarin tuaj ditor kurdo që ju përshtatet më së miri, 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Secili biznes që ka qarkullim më të madh se 10,000 Euro d.m.th. mbi limitet e ofruara të deponimit në …

Qysh me depozitu bizneset pazarin, kur banka është mbyllur? [Video] Read More »

Qysh mund të blini shumë sigurt në internet? [Video]

Blerja online është në rritje e sipër, ndërsa ky trend e ka prekur edhe blerësin në vendin tonë. Andaj edhe shumë e rëndësishme se cila kartelë përdoret për të blerë produkte online. Mundësitë që ofrohen sot përmes blerjeve në internet me kartelat e Bankës ProCredit janë të jashtëzakonshme. Ju mund të blini anekënd botës produkte …

Qysh mund të blini shumë sigurt në internet? [Video] Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME