Jeta M

Qysh me shtu një lokacion të ri në Google Maps?

Google Maps përdoret për të shikuar adresat në Internet . Kur një përdorues kërkon një vend të caktuar përmes Google Maps aty shfaqen biznese apo të ngjashme që gjinden në atë pjesë. Hapi 1: Shkoni në Google Maps dhe kërkoni për vendin që ju doni të emërtoni. Hapi 2: Klikoni në linkun që shfaqet në …

Qysh me shtu një lokacion të ri në Google Maps? Read More »

Qysh me i ly flokët?

Fillimisht përgatisni vetën për ngjyrosje të flokëve, ju duhet të veshni rroba të vjetra, dorëza dhe sigurohuni që flokët tuaj të jenë plotësisht të tharë para se të filloni. Përzieni ngjyrën në një tas të pastër sipas udhëzimeve në paketim. Aplikoni ngjyrën në flokë duke përdorur furçën për të përhapur  atë nga rrënjet gjerë te …

Qysh me i ly flokët? Read More »

Qysh me mbajt Higjienën Orale?

Higjiena orale nënkupton pastrimin e drejtë të dhëmbëve duke i kushtuar kujdes zgjedhjes së pajisjeve dhe produkteve që përdorim.Mënyra më e mirë për të parandaluar shfaqjen e sëmundjes së dhëmbëve, mishit të dhëmbëve (gingivës) dhe hapësirës së gojës në përgjithësi, është të fitojmë shprehi të duhura dhe një zakon të rregullt rreth mirëmbajtjes së higjienës …

Qysh me mbajt Higjienën Orale? Read More »

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes “Online Conversion”?

Hapi 1: Gjeni një konvertues nga PDF në Word. Ju do të jeni në gjendje të përdorni një konverutes online për të konvertuar dokumentin tuaj nga PDF në Word pa shkarkuar ndonjë program në kompjuterin tuaj. Gjeni një website të besueshëm dhe të lirë, të tillë si nga “PDF” në Word. Hapi 2: Zgjidhni opsionin …

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes “Online Conversion”? Read More »

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes “Google Docs”?

Hapi 1: Hyni në llogarinë tuaj të Google dhe shkoni në Google Docs . Në anën e djathtë të sipërme të dritares ka një ikonë dosje për të ngarkuar fotografi të reja. Klikoni mbi të për të vazhduar. Hapi 2: Ngarkoni një PDF file nga kompjuteri duke shtypur ” Select a file from your computer”  …

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes “Google Docs”? Read More »

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes metodës “Adobe Acrobat”?

PDF janë dokumente të përshtatshme dhe lehtësisht të arritshme. Megjithatë, ju mund të dëshironi të ktheni PDF tuaj në një dokument Word kështu që ju mund të realizoni atë. Vetëm mos harroni se ju nuk do të mund ta ktheni ndonjë imazh nga PDF në një dokument Word. Nëse doni të dini se si ta …

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes metodës “Adobe Acrobat”? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME