Eni Turkeshi

Koca ne Tigan

Ky gatim mund te behet dhe me peshq te tjere te medhenj si levrek etj.Madje dhe me peshq normale dhe te vegjel.Secili ka lezetin e vet.Mua me pelqen se eshte i shijshem dhe i shendetshem , por me e rendesishmja eshte e shpejte dhe praktike. Pergatitja per 4 persona: 4 koca (ose çfaredolloj peshku i …

Koca ne Tigan Read More »

Kajmakçiu Pando

Sot vendosa t`ju flas per nje vend te preferuar timin ne Stamboll. Kajmakçi Pando. Ky dyqan i vogel i hapur qe ne vitin 1895 , vazhdon ende me sukses te jete nje nga vendet me te pelqyera dhe te famshme per te bere mengjesin ose brunch sic perdoret ne kohet e sotme dendur

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME