Diamant

Qysh me mat pulsin?

Hapi 1  Pulsin mund ta masni në arterien Temporale (në kokë). Hapi 2 Në arterien Carotis (në qafë). Hapi 3 Në arterien Radialis (në dorë). Hapi 4 Në arterien Femoralis (në këmbë). Hapi 5 Në arterien Dorsalis Pedis (në pjesën e përparme të këmbës). Hapi 6 Numroni rrahjet për minutë. Hapi 7 Nëse keni 60-100 …

Qysh me mat pulsin? Read More »

Qysh me u bo olimpik?

Hapi 1 Vlerësoni fizikun tuaj, pesha është më e rëndësishme se me qfarë ushtrime duhet t’ia nisni. Hapi 2 Zgjedhni sportin tuaj, është e preferueshme që të filloni me vrapim. Hapi 3 Filloni të praktikoni çdo ditë, koha e paradites është më e përshtatshme sepse nuk jeni të ngarkuar. Hapi 4 Merrni një trajner, do t’ju …

Qysh me u bo olimpik? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME