Diamant

Qysh me i postu postimet nga webi juaj në rrjetet sociale automatikisht?

Nëse ju keni ndonjë blog apo web, dhe që nuk keni kohë që çdo postim nga blogu apo webi juaj ta postoni në rrjetet sociale si facebook apo twitter, atëherë ne kemi gjetur zgjidhjen e postimit automatik të postimeve nga blog apo webi juaj në rrjetet sociale automatikisht. Hapi 1: Regjistrohuni në dlvr.it Hapi 2: …

Qysh me i postu postimet nga webi juaj në rrjetet sociale automatikisht? Read More »

Qysh me i shkurtu linqet me domenin tuaj në adf.ly?

Shumica e webmasterave, të cilët kanë faqe zyrtare të websajteve të tyre në rrjetet sociale, përdorin shkurtues të ndryshëm të linqeve si bit.ly ose adf.ly (adf.ly mund të përdoret si shkurtues me reklama ose pa reklama) për ti shkurtuar linqet e gjata, por ne kemi gjetur zgjidhjen sesi të shkurtoni linqet me domenin tuaj ose …

Qysh me i shkurtu linqet me domenin tuaj në adf.ly? Read More »

Qysh me i fshi të gjitha mesazhet përnjëherë nga hotmail?

Nëse inboxi juaj në hotmail është mbushur me mesazhe, dhe ju nuk keni kohë për ti fshirë ato duke selektuar të gjitha mesazhet në faqen e caktuar, atëherë ekziston një mënyrë tjetër për fshirjen e të gjitha mesazheve, qofshin ato edhe 1 mijë apo 2 mijë brenda pak sekondave. Hapi 1: Siç shihet në fotografinë më …

Qysh me i fshi të gjitha mesazhet përnjëherë nga hotmail? Read More »

Qysh me shkarku audio dhe video nga Youtube?

Nëse keni nevojë për të shkaruar ndonjë video apo audio nga Youtube, atëherë ndjekni hapat në vijim dhe shumë thjeshtë dhe shpejtë mund ta bëni atë. Për shkarkim të audio mp3 Hapi 1:  Kopjoni linkun e videos në Youtube, që dëshironi ta ktheni në formatin mp3. Hapi 2: Vizitoni http://www.youtube-mp3.org Hapi 3:  Në fushën e tekstit …

Qysh me shkarku audio dhe video nga Youtube? Read More »

Qysh me i transferu fotot nga iPhone në kompjuter?

iPhone ofron mundësinë e transferimit të fotografive nga paisja në kompjuter, siç ofrojnë edhe shumë lloje të tjera të smartfonëve. Për të bërë transferin e fotografive nga iPhone në kompjuterin tuaj, është një procedurë e thjeshtë, dhe ju keni nevojë vetëm për një kabllo ndërlidhëse iPhone-Kompjuter. Hapi 1: Futni USB-në përkatëse të kabllos ndërlidhëse në iPhone dhe …

Qysh me i transferu fotot nga iPhone në kompjuter? Read More »

Qysh me u dukë atraktive dhe e bukur pa vendos makeup?

Shumë vajza e urrejnë grimin apo vendosjen e make up. Pra një dukje natyrale, pa i përdorur kemikalet e ndryshme për t’u duk bukur e dëmtojnë rëndë lëkurën tuaj. Kështu që ne kemi zbuluar një mënyrë për t’u dukur bukur pa vendos asgjë artificiale, sepse vetë vajzat e reja janë të bukura. Në disa vende …

Qysh me u dukë atraktive dhe e bukur pa vendos makeup? Read More »

Qysh me mësu më mirë dhe në mënyrë efektive?

Studentët e panumërt fillojnë semestrin me qëllime të mira, por përfundojnë atë në mënyrë të çorganizuar dhe jo duke përdorur kohën e tyre në mënyrë efektive. Për të marrë nota më të mira se mesatarja juaj e mëparshme, ju do të duhet të bëni një vetë-vlerësim të asaj që ju jeni duke bërë gabim dhe të …

Qysh me mësu më mirë dhe në mënyrë efektive? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME