Diamant

Qysh me ble biletë aeroplani me çmim të ulët?

1. Aktivizoni paraprakisht që të pranoni postë elektronike përreth marrëveshjeve me çmime të ulëta. Për tu siguruar që ju të merrni një biletë me çmim më të mirë, ju duhet të dini të paktën 3 muaj përpara nëse do të udhëtoni diku. Nëse ju keni një destinacion të veçantë në mendje, regjistrohu për një lajmrim me …

Qysh me ble biletë aeroplani me çmim të ulët? Read More »

Qysh me u bo balerinë?

1. Përmbushni kërkesat e trupit. Çdokush që dëshiron të bëhet një balerinë duhet të përmbush disa kërkesa. Duhet të keni një bazë të fortë, një trup fleksibil, të jeni një person i këndshëm kur vallëzoni dhe ju duhet gjithashtu të keni në peshë të shëndetshme. 2. Veshni veshjen e duhur. Duke veshur veshjen e duhur mund të keni …

Qysh me u bo balerinë? Read More »

Qysh me fitu respekt?

Hapi 1 Bëhuni i sinqert, mos gënjeni, çdo gënjeshtër e juaja do ta zvogëlojë respektin ndaj jush. Hapi 2 Dëgjoni dhe mësoni prej tjerëve, mos mendoni se ju i dini të gjitha, ka shumë gjëra për të cilat nuk keni dëgjuar asnjëherë. Hapi 3 Komplimentoni punën e të tjerëve, komplimentoni të tjerët që të tregoni respekt …

Qysh me fitu respekt? Read More »

Qysh me ndërtu një ekip të menaxhimit?

Hapi 1 Ekzaminoni gjendjen e kompanisë suaj. Hapi 2 Kuptoni dobësitë tuaja, ju keni nevojë për një ekip të menaxherëve të shkathtë. Hapi 3 Kërkoni ndihmë profesionale për ngatërresën tuaj, konsultohuni nga njerëz me përvojë të cilët i kanë tejkaluar problemet tuaja. Hapi 4 Shiko për udhëheqësit e talentuar në industrinë tuaj apo zonën e …

Qysh me ndërtu një ekip të menaxhimit? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME