Dardan H

Qysh me buzëqesh për kamerën?

Disa njerëz duket se kanë dhunti natyrale për t’u fotografuar, dhe për t’u dukur të lumtur para kamerës. Sido që të jetë, duhet praktikuar për të dalë bukur në kamerë. Jepni një buzëqeshje të sinqertë. Nëse ju ndihmon, mendoni për dicka të këndshme, dicka që do të ju bëjë buzëqeshjen si “të padashur”. Bëni buzëqeshjen e plotë. …

Qysh me buzëqesh për kamerën? Read More »

Kur nderrohet ora per vitin 2011?

Nesër më 30.10.2011 kthehet njehsimi dimëror i kohës. Në orën 3 të mëngjesit të së dielës, akrepat do të kthehen 60 minuta prapa dhe do të tregojnë orën 2. Ora e dimrit do të zgjasë deri të dielën e tretë të muajit mars 2012.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME