Dardan H

Qysh do të duket dërgesa e porosive online në të ardhmen?

Kompania Amazon ka prezantuar projektin “Prime Air”, që ndryshe do të jetë edhe e ardhmja e dërgesave të porosive online. Ky projekt synon që porositë deri në 2.3 kilogramë (që paraqesin mbi 86% të mallërave që kompania ofron) të dërgohen nga magazina tek konsumatori për 30 minuta. Kjo gjë do të bëhej me anë të …

Qysh do të duket dërgesa e porosive online në të ardhmen? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME