Ardit S

Qysh Me Fshi Aplikacionin e Facebook nga Sony Xperia?

Nese ju deshironi qe te largoni aplikacionin e facebook nga Sony Xperia juaj, ju mund ta beni kete me disa hapa. Duke e fshire kete aplikacion nga telefoni nuk do ta deaktivizoje llogarine e facebookut tuaj. Ky veprim do ta fshije aplikacionin nga telefoni juaj. Pasi ta fshini ju mundeni qe ende te kyceni ne …

Qysh Me Fshi Aplikacionin e Facebook nga Sony Xperia? Read More »

Qysh Me Lidhe iPhone-in me Degjuese Bluetooth?

Bluetooth eshte nje teknologji qe eshte bere shume e popullarizuar per telefonet mobil dhe kompjuteret. Hapat: 1. Ne iPhonen tuaj klikoni tek “Settings” dhe pastaj tek “General.” Kliko “Bluetooth”  dhe mbajeni leshuesin qe Bluetooth te kyqet. 2. Te konektoheni ne Iphone-in tuaj, leshojeni bluetouthin tuaj dhe sigurohuni se gjithcka eshte ne regull. 3. Klikoni tek …

Qysh Me Lidhe iPhone-in me Degjuese Bluetooth? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME