Qysh Me - Kërko - Qysh me kriju spërkatës kundër insekteve? 
Kyçu

Qysh me kriju spërkatës kundër insekteve?

Arbona D Arbona D | Mirembajtje shtepiake | 12 June 2017 | 13:16

Përbërësit:

  • 1 gotë ujë
  • 2 gota uthull
  • 10 pika vaj menteje.
Image

 

1.Në një shishe me spërkatës vendosni ujin dhe uthullën.

 

Image

 

2.Shtoni pastaj vajin dhe përzijeni spërkatësin e krijuar dhe spërkatni në ambientin ku qëndroni për të mbajtur insektet larg.

 

Image

 

 

Komentet

Të Ngjajshme