Qysh Me - Kërko - Qysh me i largu xixëllimat nga duart? 
Kyçu

Qysh me i largu xixëllimat nga duart?

Arbona D Arbona D | Keshilla | 17 August 2017 | 16:54

Xixëllimat shpeshherë është shumë e vështirë të largohen nga duart.

1.Mënyra e parë është shumë e thjeshtë dhe e shpejtë.

Merrni një copë të vogël plastelini, dhe vendoseni në vendet që keni xixëllonja duke e shtypur.

Në këtë mënyrë, xixëllonjat do të mbeten në copën e plastelinës.

Image

 

2.Mënyra e dytë është përmes vajit të kokosit.

Fërkoni duart me vaj kokosi, dhe pastroni ato me letër të lagur.

Image

 

Komentet

Të Ngjajshme