Qysh Me - Kërko - Qysh me i ditë përfitimet e panjohura të alkoolit? 
Kyçu

Qysh me i ditë përfitimet e panjohura të alkoolit?

Arbona D Arbona D | Keshilla | 03 October 2017 | 18:47

Pijet e alkoolit nuk shërbejnë vetëm për të trokitur gotat dhe për t’u pirë në raste gëzimi, por mund të përdoren dhe në shumë raste të tjera. 

Më poshtë do të lexoni disa përdorime të alkoolit:

1. Lehtëson kruarjet nga pickimi i mushkonjave 

2. Spërkatni dyshekun me alkool izopropik (alkool që pihet) dhe do të eliminoni çdo mikroorganizëm që ndodhet në brendësi të dyshekut.

Sigurohuni që alkooli të jetë tharë dhe dhoma të jetë ajrosur përpara se të shtriheni.

3. Vrisni mizat e frutave. Përpara se të konsumoni frutat dhe perimet fërkojini me një leckë të pastër me alkool në mënyrë që të dezinfektoni këto të fundit.

4. Hiqni njollat. Përzieni një lugë alkool me 2 lugë ujë dhe aplikojeni direkt në njollë! Kjo funksionon për çdo gjë njollë.

5. Eliminoni erën e rëndë të atleteve. Nëse këmbët tuaja mbajnë erë të keqe, spruconi alkool në brendësi të tyre, lërini gjithë natën dhe në mëngjes këpucët tuaja do të jenë të reja sikur sapo t’i keni blerë.

6. Hiqni aromën e hudhrës nga duart duke i larë me alkool.

7. Trajton muskujt e lënduar. Fërkimi i muskujve me alkool i liron ato.

Image

 

Komentet

Të Ngjajshme