Qysh Me - Kërko - Qysh me i dekoru fletoret dhe librat? 
Kyçu

Qysh me i dekoru fletoret dhe librat?

Arbona D Arbona D | Hobi | 12 June 2017 | 14:57
Image

 

1.Merrni letër dekoruese për dhurata me material të letrës dhe prejeni në gjërësi pak më të madhe se sa fletorja.

Image

 

2.Hapeni fletoren në gjysmë, aplikoni ngjitës letre në kopertinën e fletores dhe vendoseni në mes të letrës dekoruese duke e ngjitur me kujdes.

Image

 

3.Pritni skajet nëse janë më të mëdha dhe ngjitni ato me ngjitës shirit të tejdukshëm apo me ngjyrë që dëshironi.

Image

 

 

Komentet

Të Ngjajshme