Qysh Me - Kërko - Qysh me përgaditë krem me fruta? 
Kyçu

Qysh me përgaditë krem me fruta?

Arbona D Arbona D | Embelsira | 14 March 2018 | 14:43

Përbërësit:

  • 1 kg nga frutat e preferuara
  • 4 të verdha vezësh
  • 250 gram ajkë
  • 50 gram sheqer pluhur.
  • Ndahen pak nga pemët për zbukurim.

Pjesa tjetër e pemëve shtypet, kalohet në sitë dhe u shtohet sheqer.

Të bardhat e vezëve tunden në shkumë të dendur.

Në masën e pemëve të shtypura shtohet ajka e tundur dhe të bardhat e vezëve duke i përzier me kujdes derisa të fitohet kremi i njëllojtë.

Kremi vendoset në gota për shërbim.

Image

 

Komentet

Të Ngjajshme