Qysh Me - Kërko - Qysh me përgaditë arrëza? 
Kyçu

Qysh me përgaditë arrëza?

Arbona D Arbona D | Embelsira | 30 June 2017 | 18:12

Përbërësit:

  • 4 të bardha vezësh
  • 400 gram sheqer pluhur
  • 200 gram arra të bluara
  • 200 gram arra të grimcuara.

Të bardhat e vezës tunden me sheqer derisa të formohet shkumë.

Shtohen arrat.

Përzihen mirë dhe u jepet forma në tepsi me lëtër të shtruar.

Pjeken në temperaturë 100 gradë për 1 or e gjysmë.

Image

 

Komentet

Të Ngjajshme