Qysh Me - Kërko - Autori
Kyçu
Valon Badivuku Valon Badivuku

https://www.linkedin.com/in/valon.badivuku

Me një prapavijë të zakonshme dhe një qasje komplet të pazakonshme, Valon Badivuku njihet në shoqëri dhe më gjerë si një ndërmarrës i ri, tepër dinamik dhe inventiv. Me mënyrën e tij ai arriti të themelojë bashk me shokun e tij Korabin, faqen e parë për edukim falas Qysh Me. Është i apasionuar me optimizimin e resurseve dhe mikromenagjimin, ndaj ka vendosë që pasionin ta ndajë me qytetin e tij të preferuar.

Valoni ka shërbyer denjë me aktivizimin e tij përmes mediave sociale për ti gjurmuar dhe publikuar të metat dhe problemet sistemit të deritanishëm në komunën tonë prandaj njeh mirë nevojat dhe është i gatshëm të punojë pa lodhshëm për me arritë me e pa një realitet më të mirë për fëmijët e tij në të ardhmën.

Artikujt nga autori: