Qysh Me - Kërko - Autori
Kyçu
Enver H. Enver H.

Eksperienca e Enverit në shërbimin civil ka filluar me emërimin në pozicionin e Drejtorit të Zyres numer #3 ne komunen e fshatit te lindjes. Si drejtues i njësisë së burokracise ai mundi të perceptoj se me zbatimin e ligjit gjithcka eshte e mundur.

Për nëpunësit civil tjere ai vendoste edhe standarde të reja në menaxhimin e dokumenteve profesionale, civile dhe njerë për administratën publike.

Tanimë, parimet e meritokracisë dhe profesionalizmit në rekrutimin në shërbimin civil, po merrnin formë dhe ai eshte këtu qe te ju ndihmoj me dokumentet tuaja.

Artikujt nga autori: