qyshmetro-join-our-family

Qysh Me Ndreq Foto Online?

Per editimin dhe perpunimin e fotografive nuk keni nevoje te instaloni ndonje softuer ne kompjuterin tuaj, pasi qe editimin e fotografive mund ta beni ne shfletuesin (browserin) tuaj.

Qysh Me Ndreq Foto Online?

Pixlr Editor eshte nje faqe e krijuaj ne Autodesk e cila mundeson editimin dhe perpunimin e fotografive online ne shfletuesin tuaj. Eshte shume e ngjajshme me Photoshop, dhe shumicen e veglave i ka te njejta.

(Pamja e Pxlr Editor)
(Pamja e Adobe Photoshop Elements 10)


Nëse keni diçka për të shtuar në temë ju lutem shkruani poshtë tek komentet.

Përgjigju

Email adresa nuk do të publikohet.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 1. lessa

  qysh me ndreq foto

 2. Fa-ton

  si em nreq foto

 3. granit

  qysh me dreq

 4. granit

  qysh me dreq foto

 5. Majlinda

  Si mund te rregullojm fotoo

 6. lindrit

  ndregjje fotove

 7. suad

  si mund të ndreqi një foto për FB

 8. DITA

  EJJ BAN DIT QFAR PERGRAME DREQ FOTO NAPER XAT