Qysh me zbutë lëkurën në fytyrë?

Përbërësit:

– 1 e bardhë veze

– 2 lugë miell

– 1 lugë mjaltë

Fillimisht përzihet e bardha e vezës dhe më pas i shtohet mjalti dhe mielli.

Maska e fituar shpërndahet nëpër fytyrë dhe lejmë të qëndrojë derisa të thahet.

Pastaj fytyra shpërlahet me ujë të ngrohtë

zbutja-e-lekures

Qysh me përgaditë maskë për lëkurën e thatë të kokës?

Qysh me i eleminu njollat në fytyrë?