Qysh me vendos butonin për numrin e personave online në web?

Online

Nëse ju keni një websajt, dhe dëshironi që të vendosni një buton i cili tregon numrin e personave online në faqen tuaj, atëherë ndiqni hapat në vijim.

Hapi 1:
Hyni në linkun në vazhdim ==> http://whos.amung.us/showcase/

Hapi 2:
Zgjedhni llojin e butonit.

Hapi 3:
Pasi të zgjedhni llojin butonit, merrni kodin dhe vendoseni në websajtin tuaj, si tekst JavaScript/HTML.

  • Eljonit

    kur vjen ? se e porosita

Virus Masiv ne Google Drive, Qysh me heke nga llogaria juaj?

Qysh me përdorë llogarinë e PayPal në Amazon?