Qysh me u përkujdesë që partneri të ndihet i veqantë?

1.Dëgjoni të gjitha gjërat që ju tregon.

Mbani mend edhe gjërat më të thjeshta, si ngjyra e preferuar, filmi i preferuar apo edhe ushqimi i preferuar.

2.Nga të gjitha gjërat që tashmë i dini për partnerin, zgjedhni një dhuratë e cila është sentimentale.

Kjo nuk duhet të jetë diqka domosdoshmërisht e shtrenjtë, por duhet të jetë diqka që partneri të dijë që është dhuratë e menduar mirë.

3.Dhënia e një komplimenti mund të jetë më e vështirë se sa dhurata, por mund të jetë gjest më i mirë duke i treguar se sa është i veqantë.

Idetë më të rëndësishme për dhënien e komplimenteve janë që ai duhet të jetë origjinal dhe që e mendoni vërtetë.

Dhe, komplimenti më i mirë që mund ti jepni një personi është komplimenti ndaj personalitetit të tij.

Cilat jane disa Veprime per nje Martese te Lumtur?

Qysh Me bo nje Vajze te Lumtur pa Shpenzuar Para?